Dyrelamper til børn

Lamper til børn skal gerne være lidt anderledes og sjovere end dem vi voksne normalt foretrækker, og derfor er dyrelamper – altså lamper formet som dyr – et meget populært valg til børn.

Herhjemme har vi forskellige børnelamper bl.a. en kanin lampe og en månelampe og forskellige lyskæder til at pynte på børneværelset. Herunder kan du se hvilke forskellige dyrelamper der finder til børn.

Børnelamper der ligner dyr

Der er mange forskellige dyr og børn har også forskellige favorit dyr. Nogle af dem der er mest populære lige nu er kaniner, dinosaurer, hunde og katte. Se de forskellige dyrelamper herunder og klik dig videre for at se flere lamper med lige netop det dyr du vil have din lampe skal ligne.

Dinosaur lampe

Se flere dinosaur lamper

Kanin lampe

Se flere dinosaur lamper

Hunde lampe

Se flere dinosaur lamper

Katte lampe

Se flere dinosaur lamper

Pindsvin lampe

Se flere dinosaur lamper

Elefant lampe

Se flere dinosaur lamper

Mærker der laver dyrelamper til børn

Der er forskellige mærker der gør det bedre end andre indenfor dyrelamper til børn, og her har jeg valgt at skrive lidt om de mærker så du ved hvad og hvorfor jeg anbefaler netop de dyrelamper.

Heico

Heico er uden tvivl det mest populære mærke indenfor dyrelamper til børn. Herhjemme har vi selv en glimmer kanin lampe fra Heico som begge børnene elsker, og udover at lave dyrelamper laver de også sjove lamper i andre former. Du kan se den glimmer kanin lampe vi har herhjemme på billedet herunder.

Det lære ved Heico’s dyrelamper er at de er meget naturtro og virkelig ligner dyret, men det er også lamper i høj kvalitet og så giver de rent faktisk noget hyggeligt lys til et børneværelse og fungerer ikke bare som pynt.

Little Lights

Little Light laver nogle meget dekorative børnelamper og de er alle håndlavet. De fås også i mange forskellige dyremotiver og du kan se dem i de artikler jeg har lavet om de forskellige dyrelamper herover.

Little Light laver lamper af rigtig høj kvalitet, de er som sagt håndlavet, og de giver et rigtig hyggeligt og stemningsfuldt lys. Jeg har ikke selv prøvet en af disse lamper, og er derfor i tvivl om hvor meget lys de rent faktisk giver.

Mr Maria

Kender du børneudsendelsen Miffy? Det er en populær børneudsendelse for små børn om en kanin og dens andre dyrevenner. Mr Maria laver Miffy kanin lamper og andre lamper af dyrene fra Miffys univers.

Disse lamper minder lidt om dem du kan få fra Heico. Kvaliteten er dog ikke helt en samme, men det er sjovt for de børn der godt kan lide Miffys univers.

Lamper med dyremotiv

Der er mange lamper formet som dyr, men man kan også få mere almindelige lamper f.eks. loftlamper el. væglamper med dyremotiver der bare bliver tydelige el. giver skygger når lampen er tændt.

Denne typer børnelamper med dyremotiver fås også med forskellige dyretemaer og kan altså ses i de mange artikler om lamper formet som forskellige dyr, du kan finder øverst på siden her.

Skriv en kommentar