Dinosaur lamper

Dinosaurer er et af de mest populære dyr blandt børn og det betyder altså at dinosaur legetøj storhitter år efter år. Der er også noget fascinerende ved et dyr der har eksisteret i den størrelse, men som ikke findes længere. Her skal du se nogle flotte dinosaur lamper.

For ligesom andet legetøj, så skal børnelamper også ligne dinosaurer hvis du har et barn der bare elsker dinosaurer. Nogle børn vil nok synes de er lidt for farlige og derfor foretrække en anden dyrelampe, eksempelvis kanin lamper.

Heico T-Rex dinosaur lampe

Heico lamper er de mest populære børnelamper på markedet lige nu. Det er de fordi designet er meget virkelighedstro og de er af høj kvalitet. De lavet forskellige dinosaur lamper og denne T-Rex dinosaur lampe er derfor ikke den eneste fra Heico i artiklen her.

Denne dinosaur lampe forestiller en T-Rex el. en Tyrannosaurus Rex som er en af de farligste, men også mest populære dinosaurer blandt børn. Den kommer med ledning og LED belysning der er meget sikkert, og så er den fremstillet og håndmalet i Tyskland. Den bliver ikke overophedet af at stå tændt en hel nat og bruger meget lidt energi.

Heico grøn dinosaur lamper

Little Light dinosaur lampe

Fås i 3 farver: grøn, vinrød og træ.

Little Light laver håndlavede lamper af træ og små diodelys. Deres børnelamper er virkelig dekorative og klæder et hvert barnligt børneværelse. Du kan være sikker på at få en lampe i god kvalitet og solide materialer.

Lamperne fra Little Lights sætte fokus at skabe hyggeligt lys, stemningsfulde børneværelse og ikke mindst at være dekorative og ligne motiver lige netop dit barn holde af. De har udover deres dino lampe en række forskellige lamper der kan fungere som bordlamper el. væglamper. Alle deres lamper er udstyret med miljøvenlige dioder og ledning og fremstillet af træ fra bæredygtigt skovbrug.

Villavejen dino lampe

Fås osgå i farven blå med navn.

Villavejen er en dansk webshop der laver de fleste af de produkter de sælge selv. Det gælder også denne dino lampe i træ, som de selv skære ud og montere elektricitet og pærer i, så den kan hænge på væggen og lyse.

Det er en dinosaur væglampe der skal monteres på væggen, den fungere altså kun for dig der skal bruge en lampe til væggen på børneværelset. Den fås i to udgaver en neutral udgave og en personlig udgave med navn i.

A Little Lovely Company dino lampe

Skriv en kommentar