D-dråber uden kokosolie

Ifølge sundhedsmyndighedernes anbefaling skal alle babyer fra de er 2 uger til de bliver 2 år have D-dråber dagligt. D-dråber er D-vitamin i flydende form, som nemt kan gives til en baby fra 2 uger af via en pipette der medfølger eller den flaske det kommer i.

Selvom D-vitamin i form af D-dråber lyder som et simpelt produkt, så er det det langt fra. Der er nemlig flere forskellige mærker at vælge i mellem, hvor nogle tilbyder mere eller mindre det samme, men der kan også være stor forskel.

Det skyldes at D-vitaminen ikke kåbes ren, men blandet op med et olie for at gøre det muligt at indtage den. De klassiske D-dråber man finder i supermarkedet er blandet med kokosolie, hvilket leder os frem til det artiklen i virkeligheden handler om.

Hvorfor vælge D-dråber uden kokosolie?

Nogle baby oplever at få ondt i maven og få svært ved at komme af med afføring når de begynder på D-dråber. Det kan skyldes at du, ligesom mig og så mange andre, starter med at købe den der er let tilgængelig på hylden i dit supermarked, som altså indeholder kokosolie.

Kokosolien kan altså skabe problemer for barnets mave. Heldigvis findes der alternativer til den klassiske D-dråbe, som er uden kokosolie. Det bedste alternativt er Lactocare.

Skriv en kommentar