Gratis babypakker

Babypakker er en smart måde at få de første og mest essentielle ting til et nyt liv med en baby på. Der er mange butikker og brands der tilbyder en lille gratis babypakke med ting som bleer, vådservietter, shampoo, sutter, navnemærker el. en lille bamse. Du kan her på siden få et overblik over alle gratis babypakker.

Liste over gratis babypakker

Siden jeg fik mit første barn, er der en del dagligvarerbutikker der har droppet deres gratis babypakker, men til gengæld er der kommet flere babypakker hos online forhandler, samt digitale fordele.

Herunder kan du få overblikket over de babypakker der stadig kan hentes eller bestilles gratis, men du kan også se hvilke babypakker der er udgået sidt på siden.

Rema 1000 babypakke

Hos Rema 1000 kan du få en “gratis baby-startpakke”, du bestiller den online på deres hjemmeside, hvor du vælger hvilken butik du vil afhente den i og også opgiver oplysninger om din termin mm.

Deres startpakke kan bestilles af alle kommende og nybagte forældre. Du kan kun bestille babypakken hvis dit du har termin om højest 9 måneder el. hvis dit barn er højst 9 måneder gammel.

Indholdet af babypakken:

Det kan variere hvad babypakken indeholder, men den indeholder et lille udvalg af Rema 1000 babyprodukter. Det kan f.eks. være:

  • Skumklude
  • Vådservietter
  • Bleer
  • Svømmebleer
  • Shampoo
  • Sut

Alle produkter er fra Rema 1000 egen serie af babyprodukter.

Libero babypakke

Libero er nok det mest kendte blemærke i Danmark. Personligt har vi været meget glade for at bruge Libero bleer, men de er også i den dyre ende – man betaler for den kvalitet man får.

Du kan til gengæld få en gratis prøve på deres bleer og øvrige produkter, hvis du melder dig ind i

Jeg har selv hentet en del babypakker og har allerede pakket dem ud, men jeg har prøvet at samle alle de ting jeg kunne huske kom fra babypakkerne, for at give et lille billede af, hvor meget det faktisk drejer sig om.

Skriv en kommentar